Musea in Gebaren | Kick-off
Op 9 mei staat Foam de hele avond in het teken van Nederlandse Gebarentaal (NGT). Er zijn tolken gebarentaal aanwezig om alles toegankelijk te maken voor doven en horenden.

PROGRAMMA
19:00 - 19:30 uur: inloop en welkomstdrankje in Foam Café
19:30 - 19:45 uur: voordracht Selena Waas – Heart for Hands
19.45 - 20:30 uur: performance door Giuseppe Giuranna
20:30 - 22:00 uur: verschillende activiteiten op zaal, waaronder een inloopworkshop, rondleidingen in NGT door een dove museumgids en een korte samenwerkingsopdracht.

> Meld je aan voor de kick-off op 9 mei

OVER MUSEA IN GEBAREN
Musea in Gebaren is een initiatief van Foam Fotografiemuseum Amsterdam en Wat Telt! en leidt dove jongeren op tot museumdocent. Na deze opleiding worden de participanten gekoppeld aan een museum in Nederland, waar zij hun kennis in de praktijk kunnen brengen als professioneel rondleider. Vanaf mei 2018 bieden zestien Nederlandse musea rondleidingen en workshops aan in Nederlandse gebarentaal.

> Lees meer over Musea in Gebaren

Musea in Gebaren wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK (de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind), het Revalidatiefonds en het VSBfonds.

Foam wordt ondersteund door de BankGiroLoterij, De Brauw Blackstone Westbroek, Gemeente Amsterdam, Olympus en de VandenEnde Foundation. 

explore connections

Musea in Gebaren | Kick-off