Easter: Family guided tour
Op 2e Paasdag (28 maart) organiseert Foam een familierondleiding langs de verschillende tentoonstellingen die op dat moment in het museum te zien zijn.

Samen met je familie beleef je het museum en de fotografie met elkaar, onder begeleiding van een museumdocent. De rondleiding is geschikt voor jong en oud en deelname is gratis. Reserveer snel, er is beperkt plaats. 

TENTOONSTELLINGEN
Samen met een museumdocent van Foam bekijk je de adembenemende kleurenfotografie van Lartigue (1894 – 1986) in de tentoonstelling Life in Colour en verken samen met kunstenaars Jaya Pelupessy & Felix van Dam de geschiedenis van fotografie van in Foam 3h. Minstens zo indrukwekkend zijn de zwarte barietprints in de mysterieuze wereld van Awoiska van der Molen en de vele portretten die de Amerikaanse portretfotograaf Mike Disfarmer (1884-1959) maakte.

#412-9  2015 © Awoiska van der Molen | Seated man (Daulton Hartsfield) 1940 © Mike Disfarmer courtesy of the Edwynn Houk Gallery New York | Florette. Vence, 1954. Photographie J. H. Lartigue © Ministère de la Culture - France / AAJHL | Glasses, 2014 © Jaya Pelupessy & Felix van Dam

explore connections

Easter: Family guided tour