Try-out workshop @Hutspot
Heb jij wel eens goed gekeken naar jezelf? Naar de kleur van je ogen, sproetjes in je gezicht of jezelf als een reus? De meest logische voorwerpen kun je heel vreemd laten lijken op een foto.

Op woensdagmiddag 9 december van 15.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar gratis deelnemen aan inloopworkshops en krijgen ze de beste foto mee naar huis.

Tijdens de workshops op bij Hutspot leer je met fotografische aspecten om te gaan. Door een kleine portretfotografie opdracht (10 tot 15 minuten) uit te voeren leer je op een andere manier te kijken naar voorwerpen en ze bijvoorbeeld kleiner of groter te laten lijken. Je krijgt een opdrachtkaartje waar precies op staat wat je kunt doen en onze ervaren workshopdocenten helpen je daar natuurlijk bij. Als je snel bent, mag je natuurlijk meerdere opdrachten uitvoeren!
Aan het einde van de opdracht kies je samen met de workshopdocent de beste foto uit, die je geprint meekrijgt naar huis. Leer beter kijken en laat met je foto een hele andere kant van jezelf zien!

FOAM @HUTSPOT VAN WOUSTRAAT
Je vindt ons op woensdag 9 december bij Hutspot, Van Woustraat 4, van 15.00 -17.00 uur. Meedoen is gratis, inclusief een glaasje limonade.

 

explore connections

Try-out workshop @Hutspot