Click here to open

About Foam

Foam Cafe by LAVINIA

Onderin het prachtige pand van Foam bevindt zich Foam Cafe by LAVINIA. Een heerlijke plek om rustig te genieten van een ontbijtje, lunch of huisgemaakte taart. Komt u ook langs tijdens uw bezoek aan Foam? Het is ook mogelijk om bij ons te komen zonder een bezoek aan Foam.

In het Foam Cafe by LAVINIA zorgen wij ervoor dat u verantwoord kunt genieten. Geinspireerd door bevlogen chefs en foodbloggers wordt er dagelijks vers gekookt.
Want met een missie om puur en natuurlijk te koken, worden de gerechten met liefde bereid. Geen onnodige toevoegingen en E-nummers. Gezond eten is nog nooit zo lekker geweest!

Klik hier om het menu te bekijken.

Foam's night out
Wist u dat Foam op donderdag- en vrijdagavond tot 21.00 uur geopend is? En dat betekent Foam Cafe by LAVINIA ook! Op donderdagavond kunt u aanschuiven voor het diner. Elke week is het buffet gevuld met nieuwe gerechten. En wilt u de werkweek goed afsluiten? Kom dan borrelen in het Foam Cafe. Gin Tonics en pizzetta's staan voor u klaar!

Private dining
Op zoek naar een locatie om met uw gezelschap besloten te dineren? Foam Cafe by LAVINIA biedt private dining aan. Vanaf 14 tot 30 personen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen een 3- of 4-gangen diner, helemaal LAVINIA style. Heeft u specifieke wensen of dieetvoorschriften? Wij denken graag met u mee, om ervoor te zorgen dat het een bijzondere avond wordt. Uw diner combineren met een bezoek aan het museum of een rondleiding? Ook dat is mogelijk.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u een e-mail sturen naar cafe@foam.org.


Opening hours

Daily 10am - 6pm
Thu - Fri 10am - 9pm

 

Contact
020 - 755 8225
cafe@foam.org

info